Kevert Harcművészet

A klubról

 

A kezdetek 2009 januárjáig nyúlnak vissza, amikor a helyi karate mester, Kiss Tibor vezetésével, kickbox edzések indultak felnőttek részére Taiyo Kick-Box néven. Eleinte az edzésekre  járó kezdő embersereg még képlékeny volt, és alig 5-10 taggal rendelkeztünk. Ettől függetlenül már akkor nyitottak voltunk a küzdősportok más formái felé is.

 Érdekességképp felkértük egy MMA workshop megtartására Farkas Pétert (Farkit) aki a közép-európai MMA világában ekkor már ismert személy volt, több profi MMA mérkőzésen volt túl és pályáját a mostani élvonallal kezdte : Végh Attila, Ilja Škondrič, Buchinger Iván, Gróf Lóránt, Matúš Mečár stb. Farki edzése után megváltozott minden a klubban. A tagok rajongva várták edzéseit mert élvezettel, izzadtsággal ,rengeteg újdonsággal ,extrém megterhelésekkel ,földharccal és monoklikkal volt teli. Végre férfinak érezhettük magunkat és ez nagyon sokakat vonzott közénk.

 2011 szeptemberétől hivatalosan is Farki lett az edzőnk és megalapoztunk egy kemény mezőnyt, amely ma is erős pilléreken áll! Felvettük a Contendo MMA nevet, Kiss Tibor válláról pedig levehettünk egy nagy terhet és több időt szentelhetett a gútai karatékák fejlődésének.

Farki bácsi viszontagságos életútjából kifolyólag sajnos csak 2012 márciusáig tarthatott nálunk MMA órákat. Átmenetileg 2012 év végéig Szalai Árpi vezette az edzéseket, ismételtük és elmélyítettük a Farki által tanultakat.

2013 januárjától Tomás Bilisicset, az érsekújvári Genkikan testvérklubunk elnökét kértük fel, hogy legyen a technikai vezetőnk aki igent mondott és lelkesedéssel vette át -nagy örömünkre- az edzéseket. Hisszük és ki merjük jelenteni, hogy Tomit a teremtő küldte nekünk mert keresve sem találnánk a közelben jobb és tapasztaltabb mestert nála. Raffai Barnabás, Szalai Árpád, Bilisics Tomás,  Forró Tibor - vezetőségi és alapító tagokkal 2013 áprilisában hivatalosan is bejegyeztettük a Contendo MMA clubot és Forgács Attila lett az elnöke.

2014-ben ebben a felállításban várunk magunk közé bárkit aki szeretne találkozni a jobb, erősebb, magabiztosabb énjével.

Tomás Bilisics : Official SABA box edző , Aikido 5. dan, iaido 4. dan, Klasszikus  Japán  Jiu-Jitsu 3.dan , Kempo 1. Dan, Ribeiro Brazil Jiu-Jitsu szervezet- szlovákiai elnök,

Tomi heti 2 edzést tart nekünk és aki  többre vágyik annak adott a fejlődés lehetősége, érsekújvárban is részt vehet  Jiu-Jitsu, Box, Kempo, Aikido  kiegészítő edzéseken szintén Tomi vezetése alatt.

 

Szalai Árpi vezetésével pedig a köztes napokon (Hétfő,Szerda,Péntek 20:00) a Man MAKER csoporttal edzhet egy izzasztót aki rászánta magát a mozgásra.